Avut İlkokulu

WEB https://avutio.meb.k12.tr
Adres : Avut Mahallesi/ Salıpazarı/ SAMSUN
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:40-14:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Servis yoktur.
Ulaşım : Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla.
Yerleşim Yeri : Samsun İli Salıpazarı İlçesi Avut Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE UZAKLIK :59 km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :6 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :